Мрежите са сигурно и надеждно средство за предотвратяване достъпа на насекоми и други видове вредители през отворените врати и прозорци. "Лазур 143" ООД произвежда комарници с висококачествени алуминиеви профили, за сглобяване на рамките, а мрежата е изработена от фибростъкло с тефлоново покритие, което не прегаря от слънцето.

 

Фирмата предлага на своите клиенти няколко модела мрежа против насекоми:

 

- Статични (алуминиева рамка с мрежа). Подходящи са за прозорци, при които не се налага преместване на мрежата. Има възможност да се поставя и сваля сезонно.
Ролетни (ролка, в която се навива мрежата, водачи по които върви, връвка чрез която може да се пуска и вдига, като целия комарник е вграден в рамка изработена от алуминиев профил 20/40 за по-лесен монтаж). При нея е характерно максимално уплътнение към касата на прозореца. Благодарение на функцията за навиване се печели удобство и практичност. Оптимално съхранение през зимните месеци за по- дълга и безпроблемна експлоатация. Възможни са всякакви цветове по RAL.


- Тип "плисе" (мрежата е като плисирана и се нагъва наляво или надясно). Удобна е когато няма възможност да се отваря мрежата чрез панти или като ролетка, ако е за врата. Възможност за изработка на по-големи размери и монтаж на портални врати. Луксозна и модерна алтернатива на стандартните модели комарници. Възможни са всички цветове по RAL.


- Комарник на панти (статичен комарник с олекотени панти и магнитче). Това е класически комарник, който се отваря като вратичка.

Всички комарници могат да бъдат монтирани върху всякакъв вид дограма, позволяват и едновременен монтаж с външни ролетни щори. Изключително лесни са за поддръжка, елегантно се сливат със силуета на прозореца или вратата и не накърняват удоволствието от гледката.

  

komarnik rolkov     komarnik vrata